Autoverhuur Maputo

4.6 / 5

Gebaseerd op 802 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Maputo
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

Maputo huurauto - reisinformatie

Maputo Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Maputo. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Maputo en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Maputo Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Maputo over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Maputo. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Maputo.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Maputo. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Maputo, de hoofdstad van Mozambique in Oost-Afrika, is een haven in de Indische Oceaan met de bewaard gebleven koloniale architectuur van Portugese oorsprong. Veel gebouwen uit de eeuwwisseling staan rond Baixa, in het centrum van jacaranda. Zo werd in 1916 de bronzen koepel CFM Maputo Railway Station voltooid. Ook heeft de Baixa een uitgebreide gemeentelijke markt.

Al lang gevestigd als een rustige zeehaven, is Maputo uitgegroeid tot een van de meest kosmopolitische steden van Afrika, maar dat is niet altijd zo geweest. De stad, eeuwenlang geregeerd door de Portugezen, was een belangrijke locatie voor de Indiase kruidenhandel. Maputo is ongetwijfeld een van de meest betoverende hoofdsteden van Afrika. Het is ook de meest gevestigde locatie van Mozambique, met een breed aanbod aan hotels en restaurants, goed gevuld

Maputo ontwikkelt voortdurend nieuwe smaken en eetplaatsen evolueren voortdurend naar de meer klassieke gerechten zoals hun beroemde Piri-Piri, met behulp van conventionele menu's. Omdat het land schijnbaar een oneindige kustlijn heeft, is het geen wonder dat visgerechten enkele van hun specialiteiten zijn: spiesjes, gegrilde of gekruide calamares, garnalen, zeebaars, worden geserveerd.

Hoewel het eiland Inhaca als de belangrijkste attractie kan worden beschouwd, heeft Mozambique ook een paar mooie stranden op het vasteland. Surfers worden aangetrokken door de grote golven van Praia da Macaneta die per boot vanuit Maputo te bereiken zijn. Mozambique Island is de grootste attractie, maar er zijn veel andere populaire stranden in de provincie. Praia das Chocos, een zeer populaire Praia de Fer op het vasteland nabij het eiland Mozambique

Maputo heeft geen beperkingen op de drinkleeftijd en iedereen kan die bars en clubs bezoeken. Maputo is een locatie voor muziek, dans en geweldige zeevruchten. Mensen zijn vriendelijk en veilig op de meeste plaatsen. Hier moet je zijn voor plezier en geweldige smaken, van exclusieve hotels en restaurants tot de laagste, lokale en zeer echte eetgelegenheden.

Coconuts Live is een populaire nachtclub in de hoofdstad. Met zeer goedkope drankjes en een grote dansvloer lijkt deze plek in het weekend erg druk te worden gericht op het jongere publiek. We hebben wel een zwembadlounge, waar u kunt ontspannen en uw drankjes direct bij het zwembad kunt bestellen.

De meeste grote autoverhuurbedrijven van Maputo verkopen one-way leases. Eenrichtingsverhuur is wanneer u de auto op de ene plaats ophaalt en terugbrengt naar een andere plaats. In de meeste gevallen, als u het voertuig naar een andere locatie wilt terugbrengen, kan de autoverhuurder een extra vergoeding in rekening brengen.

Maputo is misschien een populaire bestemming voor een huurauto; Maputo heeft verschillende autoverhuurbedrijven met een groot aanbod aan verschillende vormen van auto's. Veel van onze klanten hebben een auto gehuurd in Maputo en hebben het goed ervaren. Wacht bij het boeken van uw auto voor Maputo niet tot u erkent dat de kosten zullen stijgen en dat de beschikbaarheid slecht zal zijn.

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Maputo

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Maputo

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Maputo:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Vanaf $ 42 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.2 (1516)
  Vanaf $ 96 /dag

Kaart met huurauto locaties in Maputo

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in Maputo.

Locaties in Maputo

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in Maputo:

Andere autoverhuur locaties in Maputo

Wij bieden de volgende Maputo autoverhuur locaties